نورپردازی به عنوان یکی از بخش‌های جدایی‌ناپذیر معماری در واقع، تعیین‌کننده‌ی زیبایی و کاربردی بودن محیط طراحی شده است. فضا با نور تعریف میشود.

تعیین میزان نوری که هر فضا نیاز دارد، بسته به فعالیت‌هایی است که قرار است در آن محل صورت بگیرد. نورپردازی عمومی، نورپردازی تاکیدی، فراتاب‌های دیواری و نورپردازی ریلی انواع نور مورد استفاده در سلن های آمفی تئاتر میباشند. نورپردازی سالن همایش، سینما، آمفی تئاتر و کنفرانس از جمله عواملی است که تاثیر بسزایی در کاربری و زیبایی مکان مورد نظر خواهد داشت. نورپردازی مناسب تاثیر قابل توجه ای در رسیدن به اهداف مورد انتظار از سالن دارد. ما با در نظر گرفتن تم رنگی دکوراسیون و مبلمان، وجود یا عدم وجود نور طبیعی، وسعت و کاربری فضا سعی در اجرای مناسبترین و اصولیترین نورپردازی داریم. بسیار مهم است که افراد هنگام حضور در سخنرانیها یا تماشای اجراها بتوانند تصویری واضح مشاهده نمایند. همچنین، تامین روشنایی کافی نیز از اهداف نورپزدازی به حساب میاید. تجهیزات و نرم افزارهای پیشرفته ی موجود به ما در خلق جلوه های نوری مخصوص این اماکن کمک میکنند. در کل نورپردازی سالنهای همایش ، سینما، آمفی تئاتر و کنفرانس شامل دو بخش نور تخصصی و روشنایی عمومی می گردد: نور عمومی جهت تامین نورکلی فضای سالن، راهرو، لابی و ...استفاده میشود (مانند لامپ های LED) و نور تخصصی که عمدتا جهت تامین نور سن اجرا استفاده میشود که شامل مجموعه ای از پروژکتورها میباشد مانند Spot Light, Flood Light, PAR ، Moving Heads و ...؛ همچنین، تجهیزات کنترل نور مانند Dimmer .
ما با توجه به معماری، کاربری و نیاز مخاطب بهترین نورپردازی رو پیشنهاد و اجرا میکنیم.
-    لوکس نوری
لوکس (LUX) واحد استاندارد اندازه گیری شدت روشنایی است. به این معنا که میزان نور تابیده شده بر سطح با مقیاس لوکس تعیین میشود. یک لوکس در واقع بیانگر یک لومن نور می باشد که بر یک متر مربع از سطح تابیده می شود. در نورپردازی سالن آمفی تئاتر توجه به لوکس نوری حائز اهمیت است؛ هر محیط میزان لوکس نوری خاص خود را لازم دارد که در مورد سالن آمفی تئاتر ای میزان معمولا 500-300 لوکس در نظر گرفته میشود.