میکروفن کنفرانس دوربین دار FAV مدل MC-9166 C/D
نوع سیستم |
میکروفن کنفرانس دیجیتال دوربین دار (میکروفن رییس و میکروفن شرکت کننده) |
پاسخ فرکانسی | 60 Hz - 14 KHz |
امپدانس | 1 KΩ |
نسبت سیگنال به نویز | 68 dB (A) |
کنترل میکروفن شرکت کننده توسط میکروفن رییس | ✓ |
قابلیت رای گیری | ✓ |
صفحه نمایش LCD | ✓ |
شاخص LED | ✓ |
ورودی هدفون | ✓ |
حساسیت | -42 ± 2 dB @1KHz |
ابعاد | 75 mm (H) × 115 mm (D) × 190 mm (W) ارتفاع گردن غازی : 350mm ارتفاع کپسول خازنی : 105mm |
سایر ویژگی ها | اسپیکر: 8 Ω ولتاژ ورودی : DC 24V سوکت: 8P terminal block کابل: 2.1m 8P |
منبع تغذیه مورد استفاده | MC-9160 و MC-91610 |
میکروفن کنفرانس دوربین دار FAV مدل MC-9166 C/D
- مجهز به دو سیستم میکروفن رئیس (MC-9166 C) و میکروفن شرکت کننده (MC-9166 D)
- منبع تغذیه مورد استفاده : منبع تغذیه MC-9160 و منبع تغذیه MC-91610
- میکروفن کنفرانس دوربین دار (camera auto-tracking) جهت نمایش تصویر سخنران بر روی مانیتورهای سالن
- قابلیت رای گیری: مجهز به 3 دکمه موافق، مخالف، ممتنع
- قابلیت کنترل میکروفن شرکت کننده (غیر فعال کردن) توسط دستگاه رییس
- مجهز به میکروفن گردن غازی خازنی با کپسول array و الگوی گیرایی هایپرکاردیوید
- اسپییکر داخلی 3 وات
- مجهز به سیستم Noise Canceller جهت ارائه صدای واضح و شفاف بدون نویز
- مجهز به کلید کنترل لمسی خاموش، روشن، رای گیری
- امکان اتصال به هدفون
- قابلیت پخش موسیقی پس زمینه و افزایش صدا
- مجهز به کلید ولوم کنترل صدای اسپیکر و هدفون
- مجهز به LCD جهت نمایش اطلاعات و وضعیت میکروفن
- مجهز به LED به عنوان شاخص روشن یا خاموش بودن میکروفن
- پایه فلزی با قابلیت نصب توکار
- ویدئو بررسی این میکروفن کنفرانس : میکروفن کنفرانس دوربین دار FAV مدل MC-9166 C/D
جهت ارائه هرگونه مشاوره و خرید در زمینه طراحی و تجهیز سالن کنفرانس با ما در تماس باشید: شبکه صدا و تصویر فلسفی
طراحی و تجهیز سالن کنفرانس شامل: سیستم صوت، سیستم تصویر، دکوراسیون
راهنمای خرید میکروفن کنفرانس دوربین دار FAV مدل MC-9166 C/D
توضیحات:
1. میکروفن کنفرانس دوربیندار چیست؟
میکروفن کنفرانس دوربیندار یک دستگاه ترکیبی است که به طور خاص برای جلسات، کنفرانسها و ارتباطات گروهی طراحی شده است. این دستگاه، میکروفن و دوربین را در یک واحد قرار میدهد و به گونهای طراحی شده که کیفیت صدا و تصویر را برای ارتباطات بهتر و حرفهایتر فراهم کند. این دستگاه معمولاً در محیطهای کاری، سازمانها، اتاقهای کنفرانس و برای جلسات آنلاین مورد استفاده قرار میگیرد.
2. ویژگیهای اصلی میکروفن کنفرانس دوربیندار چیست؟
- میکروفن با کیفیت بالا: میکروفنهای این دستگاهها معمولاً دارای فناوری حذف نویز و اکوی صدا هستند که کیفیت صدای شفاف را برای ارتباطات فراهم میکنند. پوشش 360 درجه یا زاویهدار برای دریافت صدا از تمام شرکتکنندگان در اتاق.
- انصال به دوربین با کیفیت تصویر بالا: قابلیت اتصال به دوربین سیستم کنفرانس با وضوح HD یا 4K برای نمایش واضح شرکتکنندگان. زاویه دید گسترده برای پوشش کل اتاق. قابلیتهایی مانند ردیابی خودکار فردی که صحبت میکند.
- اتصال و یکپارچگی آسان: قابلیت اتصال به سیستمهای کنفرانس ویدیویی مانند Zoom، Microsoft Teams، Skype و غیره. پشتیبانی از USB یا ارتباطات بیسیم (Wi-Fi یا Bluetooth).
- طراحی یکپارچه: ترکیب میکروفن و دوربین در یک دستگاه، باعث کاهش نیاز به تجهیزات جداگانه و صرفهجویی در فضا میشود.
3. کاربردهای میکروفن کنفرانس دوربیندار چیست؟
میکروفن کنفرانس دوربیندار به دلیل ویژگیهای پیشرفته و طراحی چندمنظوره خود در طیف گستردهای از محیطها و کاربردها استفاده میشود از جمله موارد زیر:
- جلسات ویدیو کنفرانس
- اتاقهای کنفرانس سازمانی
- تدریس و آموزش آنلاین
- سمینارها و وبینارها
- مصاحبههای آنلاین
- پخش زنده (Live Streaming)
- جلسات قضایی و حقوقی
- ارتباطات در تیمهای بینالمللی
- سیستمهای مدیریت شهری و دولتی
4. مزایای میکروفن کنفرانس دوربیندار چیست؟
- نصب و استفاده آسان.
- کاهش نیاز به تجهیزات متعدد
- بهبود کیفیت ارتباطات صوتی و تصویری
5. اجزای اصلی میکروفون کنفرانس دوربیندار چیست؟
- میکروفون: میکروفونهای چندجهته (Omnidirectional) برای دریافت صدا از تمام جهات و میکروفونهای جهتدار (Directional) برای تمرکز بر روی صدای گوینده خاص.
- بلندگو داخلی (در برخی مدلها): بلندگوهایی برای پخش صدای واضح و شفاف در محیط با قابلیت ارائه صدا به طور یکنواخت در تمام اتاق (هرچند پیشنهاد ما استفاده از سیستم صوت جانبی در کنار میکروفن کنفرانس است)
- سیستم کنترل: کلیدها یا صفحه کنترل که برای مدیریت تنظیمات دستگاه، روشن/خاموش کردن و رای گیری استفاده میشوند. و کنترل از راه دور که در برخی مدلها دارای ریموت یا اپلیکیشن موبایلی برای مدیریت آسان هستند.
- اتصالات: اتصال USB برای اتصال به کامپیوتر یا دستگاههای دیگر، اتصال بلوتوث یا Wi-Fi برای اتصال بیسیم به لپتاپ، تلفن همراه یا سیستمهای کنفرانس، و پورتهای اضافیمانند HDMI یا Ethernet برای ارتباط بهتر.
- بدنه و طراحی: طراحی یکپارچه ترکیب دوربین، میکروفون و بلندگو در یک دستگاه؛ قابلیت حمل که شامل مدلهای میکروفن کنفرانس بیسیم شارژی هست و برای استفاده در مکانهای مختلف مناسب است. و پایه یا سهپایه برای نصب ثابت یا استفاده رومیزی.
6. درباره میکروفن کنفرانس دوربین دار MC-9166 C/D
در تجهیز سیستم صوت سالن کنفرانس میکروفن کنفرانس اصلیترین نقش را اجرا میکند. میکروفن کنفرانس در 4 نوع میکروفن کنفرانس باسیم، میکروفن کنفرانس بیسیم، میکروفن کنفرانس دوربین دار و میکروفن کنفرانس ساده تولید میشود. مجموعه فلسفی باتوجه به نیاز مخاطب داخلی و با استفاده از تکنولوژی روز سعی در ارائه مناسبترین نوع میکروفن را دارد. این میکروفن کنفرانس به صورت باسیم دوربین دار، تحت عنوان برند ایرانی FAV و با توجه به نیاز مخاطب طراحی و تولید میشود.
پیشنهاد میدهیم میکروفن کنفرانس دوربین دار FAV مدل MC-9169 C/D را نیز بررسی کنید
6.1. منظوراز دوربین دار بودن میکروفن کنفرانس چیست (camera auto-tracking):
توجه داشته باشید که دوربین دار بودن میکروفن کنفرانس به معنای مجهز بودن خود کنسول میکروفن به دوربین نیست. بلکه میکروفن امکان اتصال به دوربین تعبیه شده در سالن را دارد. بنابراین به محض فعال شدن هر کدام از میکروفن ها، دوربین با تشخیص میکروفن روشن به سمت آن چرخیده و تصویر سخنران بر روی نمایشگر (پرده نمایش یا مانیتور) نشان داده میشود. پس توجه داشته باشید که در مورد میکروفن کنفرانس دوربین دار حتما وجود پکیج تصویر برای سالن کنفرانس ضروری است (پکیج تصویر شامل دوربین سالن کنفرانس، پروژکتور، پرده نمایش و مانیتور سالن کنفرانس). بهطور کلی، دوربیندار بودن میکروفن کنفرانس به معنای ارائه یک راهحل جامع برای جلسات صوتی و تصویری حرفهای است که کاربری آسان، کیفیت بالا و صرفهجویی در هزینهها را فراهم میکند.
6.2. وجه تمایز میکروفن کنفرانس دوربین دار MC-9166
در مقایسه با سایر میکروفن های کنفرانس، میتوان 4 ویژگی مهم برای این مدل را نام برد شامل:
- قابلیت اتصال به دوربین کنفرانس
- قابلیت نصب توکار
- قابلیت کنترل کنسول شرکت کننده توسط کنسول رئیس
- قابلیت رای گیری
6.3. میکروفن کنفرانس رییس و میکروفن کنفرانس شرکت کننده:
پکیج میکروفن کنفرانس MC-9166 شامل کنسول رییس و شرکت کننده است. هر دو کنسول کلید روشن/خاموش و کلیدهای قابلیت رای گیری را دارند؛ یعنی 3 کلید رای مخالف، رای موافق و رای ممتنع. اما کنسول رییس با داشتن کلید priority امکان قطع کردن میکروفن شرکت کننده را در هنگام سخنرانی نیز دارد. همچنین، کلید های این میکروفن کنفرانس به صورت لمسی هستند.
6.4. گیرایی صدای میکروفن کنفرانس:
با توجه به نیازهای فضای آکوستیک، این کنسول کنفرانس مجهز به یک میکروفن گردن غازی با امکان چرخش است. گردن غازی یک کپسول array خازنی 10 سانتی متری با الگوی گیرایی هایپرکاریوید دارد که این ساختار منجر به جذب حداکثر صدا میشود. همچنین با توجه به تکنولوژی Noise Cancelling به کار رفته در آن جذب اصوات محیطی به حداقل رسیده و وضوح و شفافیتت صدا بیشتر میشود.
6.5. اسپیکر داخلی میکروفن کنفرانس:
میکروفن کنفرانس MC-9166 با داشتن اسپیکر داخلی امکان پخش صدا را دارد.اما ساختار تمام کنسول های میکروفن به گونه ای است که امکان قرار دادن اسپیکر پرقدرت را ندارند و عموما صدای 3 تا 5 وات تولید میکنند. بنابراین پیشنهاد میدهیم همراه با میکروفن کنفرانس، که به عنوان صوت اصلی در نظر گرفته میشود، پکیج صوت جانبی را نیز برای سالن کنفرانس در نظر بگیرید.
6.6. نمایشگر:
این میکروفن کنفرانس مجهز به LCD است که اطلاعاتی مانند روشن/خاموش بودن، سطح صدای میکروفن و ... را نمایش میدهد. علاوه بر نمایشگر LCD، شاخص LED قرار داده شده بر روی گردن غازی نیز خاموش و روشن بودن میکروفن را نیز نشان میدهد.
6.7. جنس بدنه و نصب:
جنس بدنه میکروفن کنفرانس مقاوم و بدون امکان تغییر رنگ بوده. اما میتوان گفت مهمترین ویژگیش امکان نصب آن به صورت توکار است. نصب توکار میکروفن کنفرانس علاوه بر ظاهر زیبا و یکپارچه ای که به میز کنفرانس میدهد، امکان جا به جا کردن میکروفن را از کاربر میگیرد؛ که این ثابت نگه داشتن میکروفن از قطع شدن مداوم کابل جلوگیری کرده و در نتیجه باعث افزایش طول عمر آن میشود.
6.8. کانکتور:
کابل 9 پین فیلیپسی درجه به عنوان کانکتور این میکروفن کنفرانس استفاده میشود که در حذف نویز و وضوح صدا بسیار تاثیرگذار است.
جهت ثبت امتیاز ابتدا به سایت وارد شوید
سوالات متداول
میکروفن کنفرانس دوربیندار دستگاهی است که میکروفن و دوربین را در یک سیستم یکپارچه ترکیب میکند. این ابزار بهطور خاص برای استفاده در جلسات کنفرانسی، جلسات آنلاین، و ویدئوکنفرانسها طراحی شده است تا صدا و تصویر باکیفیت بالا بهصورت همزمان منتقل شوند.
میکروفن کنفرانسهای اتوترک یا دوربین دار قابلیت اتصال به دوربین را دارند. ویژگی اصلی این سیستمها تصویربرداری خودکار (Auto Tracking) است، به این معنا که دوربین کنفرانس نصب شده در سالن میتواند بهصورت خودکار میکروفن سخنران فعال را شناسایی کند و تصویر او را نمایش دهد.
میکروفن کنفرانس دوربیندار و میکروفن کنفرانس اتوترک (Auto Track) لزوماً یکسان نیستند اما در اینجا به یک معنا استفاده میشود. درکل اشاره به سیستم کنفرانسی دارد که به دوربین کنفرانس نصب شده در سالن متصل شده و دوربین قابلیت چرخش و نمایش میکروفن فعال شده و درنتیجه نمایش تصویر سخنران را دارد. این سیستم را اتوترک (auto-track) میگویند.
امکان تصویربرداری از طریق خود میکروفن کنفرانس بهطور مستقیم وجود ندارد، زیرا میکروفن بهطور سنتی فقط برای ضبط صدا طراحی شده است. با این حال، برخی از میکروفنهای کنفرانس دوربیندار به یک دوربین داخلی مجهز هستند که امکان ضبط تصویر را نیز فراهم میکند.
بله، برخی مدلهای پیشرفته از ویژگی اتوترک (Auto Tracking) بهره میبرند که با فعال شدن میکروفن، دوربین بهطور خودکار روی سخنران زوم میکند.
بله، نصب و راه اندازی میکروفن کنفرانس و در کل سیستم کنفرانس نیاز به مهارت و تجربه دارد. سیستم صوتی کنفرانس از اجزا مختلفی تشکیل شده که تمام این اجزا باید با یکدیگر متصل و در ارتباط باشند. همچنین سرویس و نظارت مدام را لازم دارد. پیشنهاد میدهیم نصب سیستم کتفرانس را از مجموعه های معتبر و و همراه با گارانتی نصب بخواهید.
قیمت بسته به برند، ویژگیها (مانند کیفیت دوربین و فناوری Auto Tracking)، خدمات و منطقه فروش متفاوت است. معمولاً قیمت این دستگاهها در بازه متوسط تا بالا قرار دارد.
بله، بیشتر مدلهای پیشرفته دارای فناوری کاهش نویز برای بهبود کیفیت صدای جلسات هستند.
قابلیت رایگیری در میکروفنهای کنفرانس یک ویژگی پیشرفته است که به شرکتکنندگان در جلسات امکان میدهد نظرات یا آرای خود را از طریق کنسول میکروفن ثبت کنند. این قابلیت در سیستمهای پیشرفته سالنهای کنفرانس و جلسات رسمی برای بهبود مدیریت جلسه و تصمیمگیری استفاده میشود.
کنسول میکروفن کنفرانس مجهز به دکمه های رای گیری است. کنسول هر شرکتکننده دارای دکمههایی برای رأی مثبت، منفی یا ممتنع اس و این تعداد دکمهها بسته به مدل ممکن است متفاوت باشد. سپس آرا بهصورت آنی به سیستم کنترل مرکزی ارسال میشود. نتایج میتوانند روی نمایشگرهای سالن یا مانیتور مدیر جلسه نمایش داده شوند. البته مدیریت آرا توسط کنسول ریاست نیز انجام میشود فردی که کنسول ریاست را در اختیار دارد (مانند رئیس جلسه) میتواند روند رایگیری را آغاز و متوقف کند. و برخی سیستمها امکان ذخیره و تحلیل آرا را برای گزارشدهی نیز دارند.
کنترل میکروفن شرکتکنندگان توسط میکروفن ریاست، قابلیتی در سیستمهای پیشرفته میکروفن کنفرانس است که به فردی که کنسول ریاست را در اختیار دارد (معمولاً مدیر یا رئیس جلسه) اجازه میدهد تا وضعیت میکروفن سایر شرکتکنندگان را مدیریت کند. این قابلیت به حفظ نظم جلسه و جلوگیری از تداخل یا شلوغی کمک میکند. این کنترل شامل خاموش یا روشن کردن میکروفنها میشود در نتیجه رئیس جلسه میتواند میکروفن هر شرکتکننده را خاموش یا روشن کند؛ این ویژگی برای مدیریت بهتر سخنرانیها استفاده میشود. همچنین، کنسول ریاست اغلب دارای دکمهای به نام کلید اولویت است. با فشار دادن این کلید، صدای سایر میکروفنها بهطور موقت قطع میشود و رئیس جلسه امکان صحبت بدون مزاحمت را دارد.
میکروفن کنفرانس 9166 از برند ایرانی FAV بالارده ترین مدل میکروفن معرفی میشود. 4 ویژگی حائز اهمیت این مدل شامل: قابلیت رای گیری، قابلیت کنترل کنسول شرکت کننده توسط کنسول رئیس، قابلیت اتصال به دوربین کنفرانس، امکان نصب توکار